MUĞLA / KAVAKLIDERE - Menteşe Ortaokulu

Mrt

Ortaöğretim Kurumları tanıtımımız devam ediyor. Okulumuz Psikolojik Danışmanı Aslıhan Özer koordinesinde Muğla Sosyal Bilimler Lisesi'nin tanıtımı yapıldı. Tanıtımı gerçekleştiren Sosyal Bilimler Psikolojik Danışmanı Mehmet EKİCİ'ye ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

Yazardan imzalı kitaplarımız geldi. Sosyal faaliyetlerimize devam ediyoruz. 1 Kitap 1 Avuç Öğrenci 1 Öğretmen projemizde önümüzdeki hafta yazarımızla kitap hakkında sohbet edeceğiz. (Kadir KESKİN Türkçe Öğretmeni)

Mrt

3 metre 2,40'lık "Çanakkale Geçilmez" afişimiz 6. sınıf öğrencilerimizle yazılmaya başlandı. 1. grubumuz çalışmasını tamamladı ve "Çanakkale" sözcüğünü başarıyla yazdık. Sıra "Geçilmez" sözcüğünde ve ay yıldızımızda... Kadir KESKİN Türkçe ÖĞRETMENİ

Mrt

5.sınıflarda yansıma kanunları konusunu isledikten sonra canlı dersimizde yansıma kanunlarını  uygulamalı olarak tekrar ettik. Ögrencilerimiz matematikte öğrendikleri bilgileri de kullanarak ölçümler yaptılar. Öğretmenimize çalışmaları için şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

6.siniflarda fen bilimleri dersinde " Yoğunluk" konusunu işledikten hemen sonra bu konuyu sıvılarda test etmek istedik. Canlı dersimizde yoğunluğu birbirinden farklı ve birbiri içinde çözünmeyen sıvılardan oluşan bir yoğunluk kulesi yaptık. Öğrencilerimiz bu deneyde çok eğlendiler ve öğrendikleri bilgileri pekiştirdiler. Öğretmenimize emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Kitaplarla macera yaşayıp yazarlarla buluşmaya tüm hızımızla devam ediyoruz. Türkçe Öğretmeni Kadir Keskin.

Şbt

Ortaöğretim Kurumları tanıtımımız devam ediyor. Okulumuz Psikolojik Danışmanı Aslıhan ÖZER koordinesinde Kavaklıdere'deki tüm 8.sınıf öğrencilerimize yönelik proje okulu olan, merkezi sınav puanı ile öğrenci alan Menteşe Anadolu Lisesi'nin tanıtımı Menteşe Anadolu Lisesi Psikolojik danışmanı tarafından yapıldı. Katılan tüm öğrencilerimize teşekkürler.
Çalışmları için öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'u anmak ve anlayabilmek için farkındalık yaratmaya devam ediyoruz. Özel mıknatıslı kağıtlara Mehmet Akif'in dizelerini rengarenk boyadık ve  buzdolaplarımıza yapıştırdık. Vatan şairimizin şiirleri mutfağımıza girerken bir kez daha bu mutfaklarda özgürce ocaklarımızın tüttürülmesini sağlayanlara  selam olsun. Türkçe Öğretmeni Kadir Keskin

Şbt

"1 Öğretmen 1 Kitap 1 Avuç Öğrenci" kitap sohbetimize bugün "Senin Maceran: Tılsımlı Kolyenin Peşinde" nin yazarı "Elif Alp" zoom üzerinden evlerimize konuktu. Çocuklarımız yazardan imzalı kitaba sahip oldu ve en önemlisi yazarla sohbet imkanı buldu. Kitaplarla düşünce dünyamızı derinleştirmeye devam ediyoruz. Türkçe Öğretmeni Kadir KESKİN' e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

"1 Kitap 1 Avuç Öğrenci 1 Öğretmen" projemizde 6. sınıf öğrencilerimizle belirlediğimiz bir kitabı hep birlikte okuyup kitap hakkında çevrim içi sohbetler yapmaya devam ediyoruz. Türkçe Öğretmenimiz Kadir KESKİN' e emekleri için teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

5. sınıflarımız arasında düzenlediğimiz "Atatürk'ten Anılar" kitap okuma yarışmamız sona ermiştir. Öğretmenimiz Kadir KESKİN' e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İstiklal Marşı Kaligrafi Yarışması

Kas

Okul müdürümüz Ali METİN ve okul psikolojk danışmanımız Aslıhan ÖZER KOVİD döneminde gösterdikleri üstün gayret ve başarılarından Muğla Valimiz Sayın Orhan TAVLI  tarafından "Başarı Belgesi" ile ödüllendirilmişlerdir. İdarecimize ve öğretmenimize mesleklerinde başarılar diliyoruz.

Şbt

Öğretmenlerimiz okul psikolojik danışmanımız Aslıhan ÖZER ile birlikte hem psikososyal destek hizmetlerinden önleyici etkinlikleri hem de kişisel sınırlar ve beden farkındalığı konularını birlikte ele alıp etkinlikler yaptı. Öğretmenlerimize ve okul psikolojik danışmanımıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Mert YILDIRIM 7. sınıflarda karışım konusunu işlerken öğrencilerini hem eğlendirdi hem öğretti hem de doyurdu. Öğretimde  "Hayatilik" ilkesini dersine entegre eden öğretmenimize teşekkür ediyoruz.